Toggle Nav

Koplatten MDF

Koplatten MDF zijn ideaal voor het afwerken van deuren, ramen en kozijnen. Wit gegrond en mooi strak af te werken. Bekijk ook: Koplatten | Houten kozijnen | Koplatten hardhout

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Koplat 12x70mm MDF wit E (recht)
  Koplat 12x70mm MDF wit E (recht)
  € 9,55
  Levertijd: 2 werkdagen
 2. Koplat 12x45mm MDF wit E (recht)
  Koplat 12x45mm MDF wit E (recht)
  € 6,55
  Levertijd: 2 werkdagen

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met koplatten mdf werk je de overgang tussen deurkozijn en muur netjes af. Verkrijgbaar in koplat model B en koplat model E. Deze koplatten zijn wit gegrond zodat snel aflakken mogelijk is. Verkrijgbaar in 12x45mm en  12x70mm. Model E is een rechte koplat. 

Koplatten gebruikt u voor een nette afwerking rondom deuren, ramen en kozijnen. Een koplat is ook bekend als deurlijst, raamlijst, sierlijst, belegstuk, puilijst, platstuk en dergelijke. Koplatten MDF zijn eenvoudig op maat te zagen en te monteren.

Hoe monteer je koplatten? Vul hoogteverschillen tussen het kozijn en de muur op met een lat (opvullat). Zaag de koplat op maat en bevestig deze met montagekit of nagels (verloren kop). Zaag de hoeken in verstek met een verstekzaag. Monteren met montagekit heeft als voordeel dat je geen beschadigingen hoeft te plamuren van de spijkers. Werk de randen af met acrylaatkit. Schilder de koplat en het kozijn in de gewenst kleur.

Koplat maten

Andere maten koplatten zijn: 12x20mm, 12x28mm, 12x32mm, 12x34mm, 12x37mm, 12x70mm, 16x45mm en 16x70mm.

Wil je al onze koplatten bekijken? Kijk dan eens bij ons koplatten gamma. Koplatten zijn bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in hardhout.

Heeft u vragen over koplatten MDF of ander lijstwerkl? Neem contact op met een van onze medewerkers.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie